Wynajem autokarów w Lublanie, Słowenia Ljubljana louer un bus Slovénie Ljubljana charter buses Slovenia

Ljubljana Bus

Vožnje z avtobusom po Ljubljani

Ljubljana Bus vam nudi možnost, hitro in ne komplicirano najeti avtobuse in minibuse za vožnjo po Ljubljani in za avtobusne transferje v okolici Ljubljane. Če se zanimate za vožnjo po Ljubljani ali za transferje po Sloveniji, bi naslednje znamenitosti lahko bile zanimive za vas:

Pomembne znamenitosti v Ljubljani

Ljubljana je mesto, ki ima veliko skupnega z najlepšimi mesti Avstrije, ki pa ima posebej v jedru mesta veliko skupnega z Italijo. Pomembni arhitekti, ki so zaznamovali podobo mesta, so med drugimi znani slovenski umetnik in učenec Otto Wagner, Jože Plečnik, ki je znan tudi po izjemnih zgradbah na Dunaju, kot tudi jezuitski pater Andrea Pozzo iz Rima. Zanimive zgradbe, ki jih obiskovalec Ljubljane pri ogledu mesta ne bi smel zamuditi, so na primer:

Medtem ko je vsekakor možno si stari del mesta Ljubljana ogledati peš, vam ogled mesta z enim od udobnih avtobusov ali minibusov nudi prednost, da si lahko tudi izven mesta ogledate znamenitosti in ob tem prihranite veliko časa. Glede na vaše interese lahko v ponudbo vpnemo tudi ogled teras, ki ležijo južno od mosta sv. Jakoba in Ljubljanice, Železniški muzej Ljubljana ali avtonomni mladinski center Metelkova.

Glede na sestavo programa, vam za ogled znamenitosti z avtobusom ekipa Ljubljana Bus načeloma nudi dve različni možnosti:

  1. Vožnja po mestu po našem predlogu: Naročite pri nas tako avtobus kot tudi turističnega vodnika, da se vam ni treba posebej ukvarjati s sestavo programa. Brez skrbi lahko organizacijo ogleda mesta prepustite našim izkušenim turističnim vodnikom, ki bodo poskrbeli, da bo vožnja in ogled mesta Ljubljana nepozabno doživetje.
  2. Vožnja po mestu po lastni sestavi: Če pa imate natančno predstavo o tem, kako naj poteka vaša vožnja po mestu Ljubljana (na primer, da imate določene interese, kot je recimo "secesijski slog v Ljubljani" ali kaj drugega) se v organizaciji programa rade volje ravnamo po vas. V tem primeru lahko pri nas najamete avtobus, za organizacijo pa poskrbite sami.

Naročilo voženj z avtobusom po Ljubljani

Da bi naročili avtobus za vožnjo po Ljubljani se obrnite na e-naslov: . Ekipa na naši centrali vam rade volje svetuje, vam hitro in strokovno odgovori na vaša vprašanja in se veseli vašega povpraševanja!

Webdesign Alexander Ehrlich | City Tours Slovenija