Wynajem autokarów w Lublanie, Słowenia Ljubljana louer un bus Slovénie Ljubljana charter buses Slovenia

Ljubljana Bus

Avtobusni transferji po in od Ljubljane

Če želite v Ljubljani ali kje drugje po Sloveniji najeti avtobus, ste pri Ljubljana Bus na dobrem mestu: zaradi skupnega sodelovanja med City Tours Busvermietung in številnimi avtobusnimi podjetji iz cele Slovenije lahko izvedemo katerikoli transfer s pomočjo avtobusov ali minibusov.

Med drugim lahko pri Ljubljana Bus za naslednje avtobusne transferje najamete primeren čarterski avtobus:

Avtobusni transferji v Ljubljani

Rade volje vas popeljemo z enega mesta v Ljubljani na drugo mesto. Glede na število potnikov za vas pripravimo avtobuse ali minibuse s šoferjem.

Transferji do letališč iz Ljubljane

S prav takim veseljem pričakujem letalske potnike na letališču Ljubljana in vas s pomočjo čarterskih avtobusov popeljemo na katerikoli želeni cilj v Sloveniji ali v okoliške regije, kot so Furlanija, Benečija, avstrijska Koroška, avstrijska Štajerska, Madžarska in Hrvaška. Seveda lahko najamete tudi transferje do letališč v obratni smeri: na primer od vašega hotela do letališča v Ljubljani.

Internacionalni avtobusni transferji in avtobusna potovanja

Konec koncev so vam naši avtobusi na razpolago tudi za dolge vožnje v internacionalnem prometu: vseeno ali želite potovati v Avstrijo, Nemčijo, Italijo ali v kako drugo državo. Pri Ljubljana Bus lahko hitro in enostavno najamete avtobus, ki je za vas najbolj optimalen. Nato se morate samo še sprostiti, medtem ko vas bo vaš izkušen slovenski šofer varno pripeljal do vašega cilja.

Najem avtobusnih transferjev iz / v Ljubljano

Da bi najeli avtobusni transfer v, iz ali do Ljubljane, nam pošljite e-pošto z naslednjimi podatki:

Vseeno kam bi želeli potovati iz Ljubljane ali od kot bi radi pripotovali v Ljubljano: ekipa Ljubljana Bus bi bila vesela, če bi vam lahko sestavila ponudbo narejeno posebej za vas, za vaš transfer iz Ljubljane ali v Ljubljano. Pišite nam na !

Webdesign Alexander Ehrlich | City Tours Slovenija